onsdagen den 23 december - dan före dan

Har inte skrivit på några dagar och gör ett litet uppehåll till nästa vecka. Vill önska alla en riktigt God Jul och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna.

Kommentarer
Postat av: gudrun

Ha nu en bra jul tillsammans med dina nära och kära

och gå ut i vårt vackra jullandskap och njut av all den vita snön (innan den smälter bort igen). GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR önskar jag dej av hela mitt hjärta.

2009-12-23 @ 16:52:02
Postat av: Ewa

En riktigt God Jul önskar jag dig och familjen. Nu är det stök hela kvällen och sedan ska jag hämta Elin vid tåget i Linköping kl. 22.00 - det är mysigt när vi får hem våra barn.

Tänker på dig och ser fram emot att vi ses snart!

Tomtekram Ewa

2009-12-23 @ 17:03:55
Postat av: Camilla Lejon

Hoppas ni får det mysigt i helgen med era nära och kära! Står mitt i maten nu och med en rotfruktsgratäng som aldrig vill bli klar..

Många hälsningar och kramar,

Camilla

Postat av: Tina Leinonen

Önskar dig en GOD JUL och ett Gott Nytt År - ett positivt år med tillfrisknande och många nya krafter. Tänkter på dig! /Många julkramar från mig och övriga kollegor på Upplev Norrköping - som bett att jag ska hälsa till dig så jättemycket; Annika,Clary,Inger, Christina, Kerstin, Cissi,Sofia,Olle,Petra med flera....

2009-12-23 @ 22:52:12
Postat av: kerstin volminger

Nu är det snart julafton. Önskar dig en GOD JUL. Härligt att ha familjen samlad. Trevligt om vi ses på måndag.

Många kramar och tankar

2009-12-23 @ 23:27:25
Postat av: Marianne Ljungberg

Hej!Jasmine (antar att hon hjälpt till)och du har lyckats bra med bloggsidan!Jättebra presentation för dom som läser men inte vet vad du gått igenom.Jag tänker på dig på tisdag.Kram från syster yster Majsan.

2009-12-27 @ 21:33:14
Postat av: kerstin nordetun

Önskar dig en kanonstart på ditt tillfrisknande under 2010! Nästa år blir det bara bättre! stor varm kram och ett gott slut. kämpa på och ladda kraft med dina nära o kära!

2009-12-28 @ 11:30:30
Postat av: Mags

Vilken bra presentation av dig som nu ligger ute i högerkanten. Toppen!

Mina tankar har varit hos dig hela dagen i dag och även om jag vet att det egentligen inte lindrar ett dugg rent fysiskt så inbillar jag mig att tankens makt är stor och att jag har tänkt bort massor av obehag!! Det är i alla fall min avsikt.

Åker inte upp till Norrköping i morgon, jobbar hemifrån.

Ewa har lämnat bygget snuvig och, tror jag, lite febrig. Hon jobbar också hemifrån. Själv känner jag mig ganska pigg.

Nyår firas med vänner, vi ska bl a se ljusshowen på borggården i Linköping. Sen är det nog lite god mat och lite god dryck som gäller.

Hoppas att du har kunnat smaka något av julmaten och att du har alla runt omkring dig på nyårsafton.

Jag är som vanligt med i tanken och skålar för ett 2010, då du kommer igen. Plantera in det i huvudet, gör det till ett mantra och upprepa det varje dag, om och om igen!JAG KOMMER IGEN! JAG SKA BLI FRISK!

många, många Nyårskramar

Mags

2009-12-29 @ 17:13:01
URL: http://susanneplus.blogg.se/
Postat av: Maria Ehrlin Brege

Hej Susanne!

Hoppas att du trots allt kunnat njuta lite av julen - maten, klapparna, stämningen och det viktigaste av allt - familjen. Jag förstår att det är dags för ny behandling och att nyår inte blir så särskilt festligt. Du får försöka tänka glittriga tankar och skicka alla cancerceller med mentala nyårsraketer långt ut i cyberspace på säkert avstånd från dig och din kropp.

Jag - och säkert alla andra - kommer att tänka på dig vid 12-slaget.

Megakram

Maria

2009-12-29 @ 19:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0